Last van abnormale aandrang?

Last van abnormale aandrang?

Naar het toilet gaan is eigenlijk zo’n vanzelfsprekendheid, dat je er niet over na zou hoeven denken. Toch kan het voor veel mannen en vrouwen, jong en oud, een dagelijks probleem zijn. Wat als je zo vaak moet plassen dat je er in je dagelijks leven door wordt belemmerd? Vaak plassen zorgt ervoor dat je bewust op zoek moet naar locaties om te kunnen plassen als je eropuit trekt, of als je voor je werk veel onderweg bent.

Maar wat als plassen een probleem is?

Een persoon produceert ongeveer anderhalve liter urine per dag. De urine wordt in de nieren gevormd en wordt opgeslagen in de blaas en wordt tenslotte uitgescheiden bij het plassen, waarbij naast water ook afbraakproducten worden uitgescheiden.

Een 3- tot 5-maal daagse lediging van de blaas is de regel. Tot 8 keer plassen per dag is nog steeds normaal en vaak afhankelijk van de verbruikte hoeveelheid vocht op een dag. De uitgebalanceerde werking van nieren, blaas en urinewegen kan verstoord raken door waardoor er plasklachten kunnen ontstaan. Een van deze problemen is een abnormale aandrang. Deze aandrang komt soms veelvuldig voor, maar het kan ook gaan om plotselinge aandrang die kan leiden tot onvrijwillig urineverlies met een vervelend “ongelukje” als gevolg: iets waar veel mensen zich voor schamen.

Ongewenst urineverlies door abnormale aandrang kan mannen en vrouwen van alle leeftijden overkomen. En niet zelden is een “ongelukje” dusdanig dat men direct maatregelen moet nemen. Behalve onpraktisch is het ook heel vervelend en gênant. Je kunt er onzeker door worden en gezelschap gaan mijden uit angst voor deze ongelukjes en luchtjes. Ook de beleving van de seksualiteit kan er negatief door beïnvloed worden.

Probeer Bional Granufink minimaal 4 tot 6 weken om abnormale aandrang te verminderen

De unieke dosering actieve ingrediënten in Bional Granufink vermindert een abnormale aandrang tot plassen. Zo kun je de dingen blijven doen die je graag doet. Het is aanbevolen om Bional Granufink minimaal 4 tot 6 aaneengesloten weken te gebruiken en afhankelijk van de variant 2 tot 3 capsules per dag te nemen. Zo voorzie je je lichaam van de benodigde hoeveelheid actieve ingrediënten om de klachten te verminderen. Klik op de producten voor meer informatie.

Voor mannen
  • Overdag en ’s nachts minder vaak plassen
  • Minder aandrang
  • Minder nadruppelen
  • Voor een normale urinestraal
  • Beter uitplassen
Voor vrouwen
  • Minder urineverlies
  • Overdag en 's nachts minder vaak plassen
  • Minder aandrang

Bional Granufink is een traditioneel kruidengeneesmiddel. De indicatie is uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring en niet op klinisch bewijs. Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken bij kinderen en jongeren onder de 18 jaar. Indien je klachten binnen 7 dagen erger worden of na 4 weken niet minder zijn geworden, neem dan contact op met je huisarts.